Studio Ligjore Agolli

Ndërmjetësim

Studio Ligjore Agolli ofron  ndermjetësim. Misioni i Ndërmjetësit është që të sigurojë klientët tanë, një mundësi tjetër për zgjidhjen e konflikteve dhe mosmarrëveshjeve të tyre, me një mënyrë alternative Civile; Ndërmjetësimin. Qëllimi ynë është për të dhënë ndihmën tonë në reformimin e sistemit tonë të drejtësisë, të zbatimit të ligjit, për të promovuar integritetin, vlerat morale e për t’i dhënë fund një një mosmarrëveshje me një buzëqeshje e shtrëngim duarsh.

 Me ndermjetesim evitojme shpenzimet e  Avokatit, të procedurave gjyqesore, të eksperteve dhe të  permbaruesit.

  Mbi te gjitha nese per nje ceshtje gjyqesore do te harxhojme 1-5 ose me shume vite kohe, me ndermjetesim e zgjidhim edhe brenda dites!