Ndërmjetësim

Posted on 64 CommentsPosted in Ndërmjetësim

Ndërmjetësim Studio Ligjore Agolli ofron  ndermjetësim. Misioni i Ndërmjetësit është që të sigurojë klientët tanë, një mundësi tjetër për zgjidhjen e konflikteve dhe mosmarrëveshjeve të tyre, me një mënyrë alternative Civile; Ndërmjetësimin. Qëllimi ynë është për të dhënë ndihmën tonë në reformimin e sistemit tonë të drejtësisë, të zbatimit të ligjit, për të promovuar integritetin, vlerat […]