studioagolli@gmail.com
Bul.B.Curri Pall 1 Maji shk.11 kati pare Tiranë
+355692089041

Na Ndiqni:

Paola Mujo

Avokate

Lindur me 12.07.1997 ne qytetin e Durresit. Kam  mbaruar studimet e larta ne Fakultetin e Drejtesise, Universiteti i Tiranes ( 2015-2020). Punoj nga viti 2019 pranë Studios Ligjore “Agolli&Co”, fillimisht si asistent avokate dhe më pas si avokate.

https://studioligjoreagolli.com/wp-content/uploads/2022/04/LogoMakr-1EWhcO.png
Adresa 1 : Bul.B.Curri Pall 1 Maji shk.11 kati pare Tiranë
Adresa 2 : Lagjja Nr 2 Rruga A. Goga pranë Gjykates, Durres
+355692089041
studioagolli@gmail.com

Na Ndiqni:

FUSHAT E VEPRIMIT

Civile

Penale

Çeshtje te pronave

Administrative

Tregtare

Familjare